...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Maanblog

Maan in teken Ram

Als de Maan in Ram staat:

Op deze dagen zijn we vervuld van dadendrang en hebben we de nodige moed om een nieuw begin te maken en dingen aan te pakken waartegen we anders opzien. We zijn op de buitenwereld en op expansie gericht. Om onze persoonlijke doeleinden te bereiken, wenden we een fikse portie vechtlust aan, maar met inachtneming van  ‘fair play’ beginsel. De energie is nog ongebruikt en fris. Het is nu een uitdaging om zich met anderen te vergelijken en met hen te wedijveren.

Lees verder

Maan in teken Tweeling

Als de Maan in Tweelingen staat  is het tijd om vrienden op te bellen, afspraken te regelen, flink te reizen en hoe dan ook veel contacten te hebben. Je bent nieuwsgieriger dan anders en bespreekt makkelijk de laatste nieuwtjes met anderen.

Lees verder

Maan in teken Stier

Als de Maan in Stier staat  zijn we collectief aan het genieten van het goede der aarde. Er heerst meer rust, het is tijd voor het verwerken van al het nieuwe. Het zijn heel geslaagde dagen om iets gezelligs te doen, maar ook om je financiën op een rijtje te zetten of om ergens eens even echt voor te gaan zitten en lekker productief te zijn.

Lees verder

Maan in teken Kreeft

Als de Maan in  Kreeft staat  is het tijd voor je familie op te zoeken, of tijd om thuis iets gezelligs met familie en je beste vrienden te doen. Mensen zijn emotioneler dan anders met de Maan in Kreeft, en hebben behoefte aan warmte.

Lees verder

Maan in teken Leeuw

Als de Maan in  Leeuw staat is het tijd voor theater. Groots en meeslepend willen leven, en feesten, dat past bij de Maan in Leeuw. Het kan ook een bijzonder creatieve periode zijn, of vreugdevol en speels. Kinderen vragen extra aandacht. Mensen geboren met de Zon het teken Leeuw kunnen als ze alleen zijn het gevoel hebben dat de hele wereld van hen is.

 

Lees verder

Maan in teken Maagd

Als de Maan in Maagd staat is het tijd voor schoonmaken en opruimen. Sorteer alles maar weer netjes, en zet de puntjes op de i. Het is een correctieperiode, een moment om echt nuttige dingen te doen, en dienstbaar te zijn. Wees niet al te kritisch, maar gewoon behulpzaam. Over het algemeen is de sfeer tijdens de Maan in Maagd er eentje van "geen gezeur, aan het werk".

 

Lees verder

 afspraak met astrologe ingrid pennings

 

 

De kracht van de maan

Sabine Heideweg

 

Over de energie van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur,

onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur