loading

Astro plattegrond

  • Home
  • Astro plattegrond

 

De feng shui van de astrologie

Om inzicht te krijgen in hoe je omgeving er uitziet en wat deze omgeving je vertelt, kun je gebruik maken van je eigen horoscoop als plattegrond, ook wel de astrologische windroos genoemd of de feng shui van de astrologie

Je krijgt een  transparant van je horoscoop die je bijvoorbeeld over de plattegrond van je huis heen kunt leggen. Daardoor wordt er waardevolle informatie die in je huis verborgen ligt toegankelijk gemaakt.
Het is een vertaalmethode om je huis te ‘lezen’. Daar zit helemaal niet zoveel magie of geheimzinnigs aan. Het is vooral gebaseerd op logica, op nuchterheid en gezond verstand.
Het enige dat verder nodig is, is de begrippenlijst van de planeten om dat wat je leest ook op de juiste wijze te vertalen. Het is een hulpmiddel bij het zoeken naar balans in je huis en in jezelf.

De methode bestaat eruit dat de planeetstanden uit iemands horoscoop worden omgerekend naar de graden of windstreken van het kompas en op een transparant worden getekend. Vanuit het middelpunt worden lijnen getrokken door de planeten. Als de transparant op een tekening van iemands huis, de plattegrond van zijn geboortestad, zijn woonplaats of kaart van het land wordt gelegd, wijzen deze planeetlijnen naar plaatsen, gebouwen, zaken of steden waarmee een relatie bestaat, die al of niet gunstig kan zijn.
Dit kan natuurlijk ook voor op je kantoor of steden. Leg je plattegrond op Nederland, Europa of de wereld en zie welke plaatsen/landen je beter kunt vermijden en welke juist inspiratie geven.
Bekijk niet alleen de plaats, maar ook naar welke richting het gaat.

B.v Je kantoor kan niet anders dan op je Saturnus plek (je hebt niet alles voor het zeggen), prima, maar plaats je bureau dan altijd richting Zon/ Jupiter of Mercurius. Zie ook een voorbeeld van de handleiding die u mee krijgt op mijn blog pagina De feng shui van de astrologie.

Welke plaats kun je het beste winkelen, meestal wel op je Venus plek.

Op welke plaats kun je succes verwachten, je Jupiter plaats kan helpen!

Hier een windroos voorbeeld van Karin

                                                 

Je legt deze horoscoop op de plattegrond van je huis of op de kaart van Nederland/Europa en je kunt meteen zien, van welke plekken/plaatsen jij geniet (daar staat dan bijvoorbeeld de Zon, Venus, Jupiter).
Zorg wel dat je de plattegrond goed legt dus kijk of het noorden ook werkelijk op het noorden ligt.
Op een plattegrond van je huis zou ik hem op het midden leggen, maar als je de landkaart van Nederland gebruikt dan ontspringen de energieën waar je geboren bent, in jouw geval Alkmaar, dus het midden gedeelte ligt dan op Alkmaar en dan goed kijken of je de richtingen goed hebt (anders draaien).
De lijnen lopen door, dus bij Karin zijn zowel het noorden als het zuiden een fijne plek (de Zon)

       

Wil jij ook koersen op jouw planeetkompas? Wilt je weten welke planeetenergieën op welke plek in jouw woning of woonplaats een rol spelen en wat je er mee kunt doen?

*Je persoonlijke plattegrond bestaat uit:
• Een transparant van jouw horoscoop
• Een kopie op gewoon papier (ter controle  om te voorkomen dat je de transparant niet verkeerd neerlegt)
• De handleiding
• Zwart /wit uitdraai van Europa
• persoonlijk horoscoop

De volgende gegevens heb ik van je nodig om de plattegrond te kunnen maken:
• Achternaam + voorletters + voornaam
• Geboortedatum:
• Geboorteplaats:
• Geboortetijd: (bv. 23:43;  duidelijk avond of ochtend niet bv. 8 uur)
• Het adres waar de plattegrond naar toe gestuurd moet worden:
• Straat……………………………………………..
• Postcode/plaats……………………………....

De hiervoor gevraagde informatie graag mailen naar: ingrid@gowithyourflow.nl

Het tarief voor je persoonlijke plattegrond bedraagt EUR 32,50 (incl. verzenden, maar wel alleen in Nederland).
Zodra het bedrag is bijgeschreven stuur ik je de astro-plattegrond met de gegevens op.
Mijn rekeningnummer: NL38 INGB 0004 3080 76
t.n.v Go with your flow te Deventer.  Onder vermelding van je naam en geboortedatum

Wilt u persoonlijke uitleg hierover mag dit bij mij thuis voor 15 euro extra per persoon (vanaf 3 personen), komt u    alleen dan reken ik 22,50 euro extra. Twee personen 17,50 euro per persoon.