loading

Ervaring Cliënten Astro plattegrond

  • Home
  • Ervaring Cliënten Astro plattegrond

 

Ervaring cliënt

 

De astro-plattegrond brengt me zoveel inspiratie en inzichten! Dat had ik van tevoren niet gedacht. Het idee om een plattegrond te laten maken kwam voort uit een wens om te verhuizen. En eerst ben ik dus heel enthousiast lijnen gaan trekken op de kaart van Nederland. Ik stond versteld van de inzichten die dit me bracht: moeilijke dingen uit het verleden, maar natuurlijk ook de leuke. Heel veel viel letterlijk op zijn plek!
Maar het is natuurlijk nog interessanter om de plattegrond voor heden en toekomst te gebruiken: Bijvoorbeeld: waar zou ik naartoe kunnen gaan op vakantie? En als ik twijfel over bijvoorbeeld dezelfde opleiding op twee verschillende plekken dan kan de plattegrond me daar prima bij ondersteunen.
En het leuke is dat de plattegrond nog veel meer te bieden heeft: In huis brengt de plattegrond me heel veel. Ineens begreep ik bijvoorbeeld waarom een bepaalde plek in huis me niet aanstond. Dat inzicht alleen al gaf me een soort rust. In de toekomst in mijn nieuwe huis kan ik met de plattegrond echt mijn voordeel doen. En ik ga vast nog veel meer leuke toepassingen vinden.
Kortom, het was echt een kadootje voor me!

Monique
Jurist 

 

Hallo Ingrid,

Jaaa, ik heb hem gisteren ontvangen!
Wat een zorgvuldig samengesteld pakketje!
Leuk om te ontvangen. Nu nog 'even' erin verdiepen...

Hartelijke groet,
Petra