loading

Ervaringen Cliënten

  • Home
  • Ervaringen Cliënten

 

 

Persoonlijk consult

 

 Over sommige dingen kun je heel veel vertellen, terwijl je toch niet overgebracht krijgt wat je wilt overbrengen. Een bezoek aan Ingrid Pennings nodigt ook uit tot een uitvoerig verhaal, vanwege de niet alledaagse ervaring die je er opdoet. Maar...... vertel ik dan waar het om gaat, kan ik overbrengen wat er gebeurt? Ik meen dat veel afhangt van wie mijn luisteraar is. Iemand die naar een astroloog gaat heeft al ergens voor gekozen, in zekere zin. Wie tegenover je zit en hoe, dat weet je uiteraard niet. In mijn geval koos ik niet zozeer voor een bezoek aan een astroloog; ik kreeg de kans kennis te maken met astrologie bij Ingrid Pennings cadeau. Ik was blanco, wist niet wat ik kon verwachten, vond het spannend, maar ging er niet vanuit dat ik zou aannemen wat ik zou horen.

Ik heb echter deze nieuwe ervaring heel bijzonder, indrukwekkend en geloofwaardig gevonden. Ingrid is een zeer gedreven vrouw die je tegelijkertijd met alle warmte weet te omringen en zeer betrokken is bij hetgeen jij te horen krijgt. Ingrid ontvangt je met koffie of thee, heeft haar gespreksruimte sfeervol en warm aangekleed, doet er alles aan om te zorgen dat je je op je gemak voelt, comfortabel zit. Ze informeert je over haar werkwijze en is tevens duidelijk aanwezig in haar werk; hiermee bedoel ik dat ze zich niet op de vlakte houdt, maar zich durft uit te spreken, adviezen durft te geven, verwachtingen durft uit te spreken. Er ontstaat een boeiend gesprek, waarin zij met een ogenschijnlijk tomeloze energie met jouw leven bezig is, helemaal voor jou, oprecht betrokken. Ze beschikt over een enorme kennis, motivatie en interesse in haar vak en is eerlijk in wat zij meent te zien in een horoscoop, positief of negatief, maar met tact gebracht. Heel belangrijk: de MENS die de astroloog is. Ik ben heel erg onder de indruk van wat astrologie inhoudt, vind het een prachtvak, maar, zo moge uit bovenstaande blijken: Ik ben door een bijzondere astrologe ingewijd!

Mirjam van Maastrigt

 

 

 

Waarom een jaarprognose?

 

Ik had behoefte aan richtlijnen, iemand die met frisse kijk inzicht kon geven wat het komende jaar actueel zou zijn..
Zodat ik me beter kon richten op dat wat in de aandacht komt.
Natuurlijk verwachte ik geen pasklaar antwoord, dat kan ook niet.
Je hebt je eigen wil, en bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.
Ik kwam op de site van Ingrid, en wat ze schreef sprak mij aan.
Na het consult van deze jaarhoroscoop voelde ik meer rust, en vielen
gebeurtenissen uit het verleden op zijn plaats.
Ik kan me nu beter focussen op de toekomst.

Hartelijk bedankt Ingrid.

Lieve groetjes Tiny. 

 

 

 

consulten via de telefoon

 

Bij deze wil ik graag iets vertellen over Ingrid en haar hulp voor mijn zoontje Melle van zes.
Melle had het lastig op school en zat niet goed in zijn vel. De juf dacht zelfs aan dyslexie.
Maar mijn gevoel ( en dat is lastig uit te leggen tegenover de feiten op school) had zoiets van nee dat is het niet. Dus gaan surfen op internet. Zo kwam ik op de site van Ingrid. Dat sprak mij erg aan, en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde.
Op de eerste plaats is Ingrid  super sympathiek!!!!!  En toen kreeg ik te horen dat mijn gevoel gelijk had, en dat mijn manneke gewoon in een lastige periode zit. Het klopt echt op de datum. Als ie niet lekker in zijn vel zit, dan pak ik de datums erbij en het klopt gewoon precies.
Ze vroeg zelf of ie in de eerste groep iets gebroken had……een arm of een been. Dat klopt inderdaad.
Melle heeft zes weken geleden weer zijn arm gebroken.  Ingrid vroeg me…in het verkeer. Ja met fietsen. Dat klopte precies met zijn sterren.
Melle had cito,…. en heeft het niet zo goed gedaan. Klopte ook, want precies in die periode stonden zijn sterren voor concentratie niet goed. De juf vertelde me dat hij  niet zijn aandacht erbij kon houden.
Het is gewoon geweldig wat je uit je horoscoop kunt halen.  Het is tevens een handig hulpmiddel als je niet weet want er met een kind aan de hand is. Je krijgt  handvaten waar je iets aan hebt, en waardoor je je kind beter kan helpen.

Ingrid namens  Monique en Melle bedankt.

 

Beste Ingrid,

Ik  wilde je even Laten weten dat je wederom gelijk hebt. Je vertelde dat mijn rechtszaak niet zo positief bij lag. En jammer genoeg had je gelijk. Ik heb deze  rechtszaak verloren. Ik ben dus ook heel blij met je goede adviezen zodat ik goed met de tegenslag om kan gaan. Ik heb je al meerdere malen aan de telefoon gehad en tot nu  toe klopt het nog allemaal.

Groetjes Gea

 

Lieve Ingrid

Ik heb een aantal maanden terug voor het eerst met Ingrid gesproken, dit was zo'n leuk gesprek dat het echt bijna 2 uur duurde. Het klikte meteen, Ingrid is dan ook erg spontaan en meelevend. Ik  weet zelf weinig tot niets van Astrologie maar Ingrid heeft geduld en legt alles heel helder uit. Altijd positief maar ook eerlijk als het er anders voor staat. Ons laatste gesprek was weer zo'n heerlijk gesprek en van wat Ingrid zag werd ze zelf enthousiast, haha! Pas terug gebeurde er weer iets in mijn relatie dat ik echt het gevoel kreeg dat ik NU Ingrid moest bellen, terwijl ik haar de dag ervoor al had gesproken, sprak mijn verontschuldigingen al uit maar daar moest ze niets van weten, heerlijk om te horen dat je met elk probleem en met elke vraag bij haar aan kan komen! ik vind haar een topper!!!!

liefs, Hettie 

 

Beste mensen,

Ik heb Ingrid ongeveer twee jaar geleden leren kennen via de lijn en vaak gesproken.
In het begin geloofde ik niet in astrologie. Ik had destijds zelf wat relatieproblemen en had naar mijn beleving mijn droomrvouw  leren kennen. Ik zat er lichamelijk en geestelijk helemaal doorheen.
Ingrid heeft mij op een positieve manier door dit proces geholpen. Zij is geen helderderziend, maar
kan aan de hand van je geboortedatum en tijd een beeld geven hoe je er op dat moment voor staat, wat er kan
gaan gebeuren in je leven.  Ik zag op een gegeven moment dat het juist klopte bijmezelf. Daarnaast kan ze je inzicht geven om het leven op een positieve manier te zien en mee om te gaan. Ze zei vaak dat ik het beste ook open kon staan voor andere vrouwen, ik wilde en moest perse deze vrouw hebben, al moest ik nog 30 jaar  op wachten. Na 1,5 jaar leerde ik iemand anders kennen, toevallig kende ik haar al jaren. We hadden een hele diepe vriendschapsband en ben verliefd op haar geworden. Helaas is zij op dit moment bezet, maar door er met  met Ingrid over te praten kan ik het soms wel beter loslaten en beter met mijn gevoelens en emoties om gaan, ook al is het niet altijd makkelijk. Ik probeer nu meer open te staan voor andere vrouwen, merk dat mijn band voor deze vrouw sterker is dan de vrouw die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Door Ingrid sta ik positiever in het leven en meer zelfbewuster bij mezelf.

groeten, Rajinder

 

30-10-2015
Wauwww wat een hoop juiste voorspellingen en dan ook nog de juiste datums. Wauw Ingrid kan niet anders zeggen dan een topper ben je! Wauw ben gewoon zo blij met alles wat je voorspeld had, alles klopt gewoon exact!! Wat ben ik bij met jou, echt mensen Ingrid heeft de juiste datums voor je als er vragen zijn over liefde werk enz. tot aan detail aan toe. Chapau kan niet anders zeggen! Super bedankt!

Liefs Angela ‘Steenbokje’

 

Kopie van een mail op 19 november 2015:

Hi Ingrid, 

Wij hebben elkaar op maandag 9 November voor het laatst gesproken. Ik zat weer eens in een dip wat ons huis betrof.
En de volgende dag werd ik gebeld door de makelaar dat iemand die de week ervoor was komen bezichtigen,  een bod had uitgebracht.
Voor de vraagprijs nog wel! Het klopt dus dat we in januari gaan verhuizen. De overdracht is 15 jan, en jij hebt altijd aangegeven dat
in januari de verhuizing lag, maar zonder klussen. Dat klopt, want omdat we nu nog geen nieuwe woning hebben
gaan we in januari even bij mijn moeder intrekken todat we iets gevonden hebben. 

Dus ik wilde dit nieuws even met je delen.

Nu dus druk op zoek naar onze nieuwe woning..

Mvg,
Ziza  

 

 

December 20, 2015                                                                                                                              verkoop huis

Hallo Ingrid,                                                                                                                                          Een aantal maanden geleden hadden wij, Marianne en Henriëtte telefonisch contact met jou over de verkoop van ons huis. Je zei dat december een goede tijd zou zijn en met name 12 december alle tekenen bij ons beiden gunstig stonden. 11 december hebben we het koopcontract getekend voor de verkoop van ons huis! Fantastisch hoe je het goed had.

hartelijke groeten,Henriëtte en Marianne January 29, 2016 5:31 PMSubject: bedankt! Hoi Ingrid, Heel hartelijk bedankt voor je enorm goede, leuke consult! Ik vind het heel bijzonder ‘hoe het werkt’ (al snap ik er eigenlijk weinig van..). Kan het nauwelijks bevatten! Maar wat ik fijn vind is ook je manier van praten!Dus nogmaals heel veel dank voor al je adviezen, raad en richtinggevende informatie!Ben benieuwd wat er van gaat komen!  ;) Hartelijke groet en een fijn weekend, Loes

 

 

Coachingstraject

 

 

 22 aug. 2020Whatsapp bericht van een cliënt, deze mocht ik plaatsen: Dankjewel voor je berichtje Ingrid! De belminuten zijn voorbij gevlogen! Ik wil je sowieso eerst bedanken voor dit telefonische coachingstraject!Voor jou is het misschien je werk, maar voor mij is het heel waardevol geweest!Je hebt me altijd zo goed geholpen! Wat ik heel fijn vind, is dat jij altijd zo goed te bereiken bent!Als ik even in een vervelende periode zat, hoefde ik je maar te appen enmaakte jij altijd op korte termijn tijd voor me!Het is bizar dat alles wat je me vertelde, ook precies klopte! Dus dankjewel daarvoor! Ik ga je zeker nog vaker bellen, want dit werkt voor mij zo prettig!Dus ga nadenken over vervolg! Fijn weekend! P.s. en ook bedankt voor je geduld tijdens de vele lange gesprekken Groetjes W.