loading

Astrologisch voorspellen

 • Home
 • Astrologisch voorspellen

 

Toekomst voorspellen?

Jouw toekomst voorspellen of beter gezegd antwoorden geven op jouw vragen, doe ik op basis van astrologie.
Een afspraak maken voor een telefonische consult kan via mail of whatsapp berichtje (06-83540118).


Voorbeelden van vragen waarop je een antwoord kunt krijgen:


 1. Hoe (dus je krijgt niet zwart op wit een verhuisdatum mee) staan de energieën wat betreft verkoop huis ?

 2. Heb ik kans op een nieuwe relatie ?

 3. Kans op ander werk of andere baan ?
 4. Waarom voelt mijn zoon/dochter zich zo slecht?
 5. Waarom gaat het op school niet goed?
 6. Waarom ben ik de laatste tijd zo moe?
 7. Je voelt al een tijdje een zware last op je schouders, je voelt je niet meer zoals je normaal zou kunnen voelen, waar ligt dit aan en wanneer gaat dit over ?
 8. waarom lukken me sommige dingen altijd goed en helaas andere juist telkens weer niet?
 9. Waarom zit ik in een bepaald patroon?
 10. Wanneer kan ik het beste beginnen met lijnen?
  Is dit de tijd of kan ik beter even wachten.
 11. Vragen over je karakter, aanleg en waarom je steeds weer dezelfde ‘fouten’ maakt, werk, relatie met partner, ouders of kinderen kunnen worden besproken in een telefonisch consult

Ik probeer je zo goed mogelijk te helpen, maar je krijgt nooit een pasklaar antwoord.

Het biedt je wel  de mogelijkheid om uit patronen te ontsnappen en te kiezen voor het geluk  dat voor je klaar ligt.

Ik ben geen paragnost of  medium, als astrologe voorspel ik geen toekomst maar ik kan wel degelijk een stukje verder kijken. Je hebt het vaak gedeeltelijk zelf in de hand, maar niet volledig. Soms word je gedwongen in een bepaalde richting. Ik geef alleen de richtingen/tendensen aan,  het zou toch zonde zijn als je je kansen liet liggen.

Wanneer je mij belt moet je de volgende gegevens bij de hand hebben:

Geboorteplaats

Geboortedatum

Geboortetijd (bijvoorbeeld 23:10. Het moet duidelijk zijn of een tijd in de ochtend, middag of avond is)                                                                                                                                                                             

Zie verder mijn blog  'astrologisch consult via de telefoon.' Dit doen de meeste mensen om het een beetje in de hand te houden en een beter overzicht te houden (geen verrassingen aan het einde van de maand als de telefoonrekening binnen komt)


Ervaringen van cliënten


Bij deze wil ik graag iets vertellen over Ingrid en haar hulp voor mijn zoontje Melle van zes.
Melle had het lastig op school en zat niet goed in zijn vel. De juf dacht zelfs aan dyslexie.
Maar mijn gevoel ( en dat is lastig uit te leggen tegenover de feiten op school) had zoiets van nee dat is het niet. Dus gaan surfen op internet. Zo kwam ik op de site van Ingrid. Dat sprak mij erg aan, en dus trok ik de stoute schoenen aan en belde.
Op de eerste plaats is Ingrid  super sympathiek!!!!!  En toen kreeg ik te horen dat mijn gevoel gelijk had, en dat mijn manneke gewoon in een lastige periode zit. Het klopt echt op de datum. Als ie niet lekker in zijn vel zit, dan pak ik de datums erbij en het klopt gewoon precies.
Ze vroeg zelf of ie in de eerste groep iets gebroken had……een arm of een been. Dat klopt inderdaad.
Melle heeft zes weken geleden weer zijn arm gebroken.  Ingrid vroeg me…in het verkeer. Ja met fietsen. Dat klopte precies met zijn sterren.
Melle had cito,…. en heeft het niet zo goed gedaan. Klopte ook, want precies in die periode stonden zijn sterren voor concentratie niet goed. De juf vertelde me dat hij  niet zijn aandacht erbij kon houden.
Het is gewoon geweldig wat je uit je horoscoop kunt halen.  Het is tevens een handig hulpmiddel als je niet weet want er met een kind aan de hand is. Je krijgt  handvaten waar je iets aan hebt, en waardoor je je kind beter kan helpen.
Ingrid namens  Monique en Melle bedankt.

Beste Ingrid,

Ik  wilde je even Laten weten datje wederom gelijk hebt. Je vertelde dat mijn rechtszaak niet zo positief bij lag. En jammer genoeg had je gelijk. Ik heb deze  rechtszaak verloren. Ik ben dus ook heel blij met je goed adviezen zodat ik goed met de tegenslag om kan gaan. Ik heb je al meerdere malen aan de telefoon gehad en tot nu   toe klopt het nog allemaal.

Groetjes Gea

 Lieve Ingrid

Ik heb een aantal maanden terug voor het eerst met Ingrid gesproken, dit was zo'n leuk gesprek dat het echt bijna 2 uur duurde. Het klikte meteen, Ingrid is dan ook erg spontaan en meelevend. Ik  weet zelf weinig tot niets van Astrologie maar Ingrid heeft geduld en legt alles heel helder uit. Altijd positief maar ook eerlijk als het er anders voor staat. Ons laatste gesprek was weer zo'n heerlijk gesprek en van wat Ingrid zag werd ze zelf enthousiast, haha! Pas terug gebeurde er weer iets in mijn relatie dat ik echt het gevoel kreeg dat ik NU Ingrid moest bellen, terwijl ik haar de dag ervoor al had gesproken, sprak mijn verontschuldigingen al uit maar daar moest ze niets van weten, heerlijk om te horen dat je met elk probleem en met elke vraag bij haar aan kan komen! ik vind haar een topper!!!!

liefs, Hettie

Beste mensen,

Ik heb Ingrid ongeveer twee jaar geleden leren kennen via de lijn en vaak gesproken.
In het begin geloofde ik niet in astrologie. Ik had destijds zelf wat relatieproblemen en had naar mijn beleving mijn  droomvrouw leren kennen. Ik zat er lichamelijk en geestelijk helemaal doorheen.
Ingrid heeft mij op een positieve manier door dit proces geholpen. Zij is geen helderderziend, maar
kan aan de hand van je geboortedatum en tijd een beeld geven hoe je er op dat moment voor staat, wat er kan
gaan gebeuren in je leven.  Ik zag op een gegeven moment dat het juist klopte bijmezelf. Daarnaast kan ze je inzicht geven om het leven op een positieve manier te zien en mee om te gaan. Ze zei vaak dat ik het beste kon proberen ook open te staan voor andere vrouwen, ik wilde en moest perse deze vrouw hebben, al moest ik nog 30 jaar wachten. Na 1,5 jaar leerde ik iemand anders kennen, toevallig kende ik haar al jaren. We kregen een hele diepe vriendschapsband en ben verliefd op haar geworden. Helaas is zij op dit moment bezet maar door met Ingrid te praten hierover kan ik het soms wel loslaten en beter met mijn gevoelens en emoties om gaan, ook al is het niet altijd makkelijk. Ik probeer nu meer open te staan voor andere vrouwen, merk dat mijn band voor deze vrouw sterker is dan de vrouw die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Door Ingrid sta ik positiever in het leven en meer zelfbewuster bijmezelf.

Groeten, Rajinder