loading

Workshops

 

Workshop over astrologie

Een workshop over astrologie is heel leerzaam en vooral ook leuk voor op een verjaardag of voor een gezellige thema-avond. Het kan bijvoorbeeld bij je thuis, bij je op het werk, maar ook bij mij thuis ben je van harte welkom. Je leert elkaar op een andere manier kennen maar ook weer niet te persoonlijk. Iedereen krijgt zijn eigen horoscoop en vandaaruit geef ik uitleg en natuurlijk persoonlijk informatie

  1. De hemellichamen
  2. uitleg planeten en tekens
  3. Je persoonlijke levensthema
  4. Je gevoelsleven

Tijdens de workshop maak ik gebruik van een horoscooptekening van een beroemd iemand. Je krijgt van mij je eigen horoscooptekening zodat je zelf mee kunt kijken hoe alles bij jou is. Het is daarom belangrijk dat bij mij alle gegevens bekend zijn voor het maken van de horoscoop : geboortetijd (zo precies mogelijk), geboorteplaats en geboortedatum. De uitleg is zodanig dat je het daarna ook thuis bij anderen kunt toepassen. De workshop  is inclusief een reader van 40 pagina's: 'Go with your flow' met alle informatie die je nodig hebt. Het maximaal aantal deelnemers voor een groep is 6 en het minimum aantal is 3 deelnemers. Dus je kunt het heel gezellig met alleen jouw beste vriendinnen/vrienden doen om elkaar eens beter en anders te leren kennen. De lezing duurt ongeveer 3 uur inclusief pauze. De prijs voor een astrologie workshop wordt berekend per deelnemer. Voor meer informatie kun je mij bellen of mailen op Ingrid@gowithyourflow.nl

 

Prijzen astrologie workshop

 

€ 40,00p.p. voor 3   personen
€ 37,50 p.p. voor 4   personen
€ 35,00p.p. voor 5   personen
€ 32,50p.p. voor 6   personen
  

Ook geef ik een workshop over astro-plattegrond  (zie pagina astro-plattegrond)
Vanaf 6 personen incl. een eigen persoonlijke astro-plattegrond.

 € 25,-  p.p (voor 6 personen)

  1. Prijzen zijn exclusief benzine, kosten € 0,40 per km. De eerste 20 km neem ik voor mijn eigen rekening.
  2. Deze workshop kan bij mij thuis, alleen dan komt er €10,- p.p. extra bij voor de locatie, koffie, thee en/of ander drinken. Degene die dit voor de groep regelt krijgt 10% van het totaal bedrag van deze avond.
  3. Als je alleen bent of samen met een vriendin en je wilt toch graag zo'n workshop volgen kun je jezelf opgeven bij mij en zodra ik 3 tot 6  personen bij elkaar heb, geef ik de workshop bij mij thuis.
  4. Voor bedrijven zijn deze prijzen exclusief BTW.

 

Wilt u een workshop volgen in astrologie, vul dan ons contact formulier in zodat we zo spoedig mogelijk een afspraak kunnen inplannen.