loading

Maan in teken Boogschutter

  • Home
  • Blog
  • Maan in teken Boogschutter

Maan in teken Boogschutter

algemeen vol enthousiasme en hoop tijdens de Maan in Boogschutter dagen, met de blik gericht op de toekomst.

Het is een uitstekend moment om nieuwe ideeën te lanceren, of te promoten. Het enige nadeel dat er kan zijn als de Maan in Boogschutter staat is dat mensen te belerend worden, te zeer gesteld op hun eigen mening zodat niemand meer naar elkaar luistert. Als je geboren bent met de Zon in het teken Boogschutter zijn dit de beste dagen van de maand voor je. Ook mensen die geboren zijn met de Zon in andere vuurtekens (Ram, Leeuw) hebben een goede stemming op dit moment: hun natuurlijk kwaliteiten worden niet geremd, maar juist gestimuleerd. Als je je horoscoop kent, kun je van maand tot maand bewuster worden waar (in welk huis, dus op welk gebied)  je zelfvertrouwen hebt en succes, telkens als de Maan door Boogschutter loopt.

Gezondheid

De lendenen en lendenwervels zijn verbonden met het sterrenbeeld boogschutter. De doorbloeding in de onderrug, heupen, benen en voeten valt eveneens onder teken boogschutter, dat als zwaartepunt de bovenbenen toe gedeeld krijgt. De lever hoort als belangrijk orgaan bij de bloedvorming ook bij de Boogschutter thuis. Ischias en meestal ook spit worden met dit sterrenbeeld in verband gebracht. Je gezondheid en welzijn zijn in dit teken  afhankelijk van dat je zo compleet mogelijk – als compleet mens- leeft en dingen verwezenlijkt in overeenstemming met het innerlijke vuur en de eigen wil. Mensen worden ziek wanneer het verschil tussen wens en werkelijkheid of drift en daad te groot wordt. Dan knapt er als ware iets, zoals spit waarbij het boven- en onderlichaam niet meer goed bij elkaar passen. Goed voor zichzelf zorgen en verantwoording voor zichzelf en anderen dragen  betekent hier  dus  vooral het bevorderen van de eigen en andermans ontplooien en groei.

Geldzaken

De Boogschutter-maan is goed voor successen op alle gebieden. Alleen al omdat er in dit teken heel gemakkelijk vel energie kan worden opgenomen en aangewend. Om het gewenste succes, in dit geval financiële voordelen te behalen, dien je als een alerte ‘jachtopziener’ en hartstochtelijke ‘jager’ tal van ingewikkelde bewegingsmechanismen in de gaten te houden. Intuïtie en de juist opleiding zijn in het teken Boogschutter geen luxe, maar beslist noodzakelijk om de actuele gebeurtenissen te kunnen in schatten. Dat geldt ook voor succes op het werk en voor geldzaken.

Gezin

Wat het gezin betreft moet er wat gebeuren om hart en bloedsomloop optimaal te laten functioneren. Nu is de beste tijd aangebroken om bergen te verzetten – vooropgesteld dat dit met veel overtuiging en enthousiasme gebeurt.

Liefde

De Boogschutter-maan is en ideaal tijdstip voor spontaniteit en voor de openbaring en vervulling van grote en kleine wensen. Grijp nu de kans om nieuwe ervaringen op te doen. Je bezit de kracht om je grenzen te leren kennen en te verleggen. Laat je creativiteit de vrije loop en volg je hartstocht.

  • Goed voor presentatie

Informatie : Joyce Hoen (Grotendeels eerder gepubliceerd door Santé,Maankalender ) en het boek “De kracht van de maan” geschreven door Sabine Heideweg