loading

Maan in teken Stier

  • Home
  • Blog
  • Maan in teken Stier
stier

Maan in teken Stier

Dit zijn ook de dagen waarop mensen geboren met de Zon in het teken Stier zich optimaal voelen, alsof je echt jezelf mag zijn. Ook voor mensen die geboren zijn met de Zon in een ander aardeteken (Maagd, Steenbok) zijn dit de dagen waarop ze echt gestimuleerd worden om hun eigen kwaliteiten goed te gebruiken. Als je je horoscoop kent, kun je deze Stier kracht combineren met het huis waar de Maan doorheen loopt om de kwaliteit van dat huis in je leven van maand tot maand te ervaren en bewuster te krijgen.

Gezondheid

Hals en nek, evenals de mond tanden en oren worden onder het sterrenbeeld Stier gerangschikt. Het accent ligt voornamelijk pop datgene wat uit de mond komt: spraak, stem, zang, zuchten en dergelijke. De stier heeft echter ook betrekking op alles wat we via de mond binnenkrijgen, wat we moeten kauwen en slikken. Gezondheid en welzijn zijn dus bij Stier-maan i hoge mate van afhankelijk hoe de wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk functioneert. Wanneer het gedrag niet strookt met de gevoelens en behoeften, treden er kwalen en ziekten op –vooral in de mond en keel. Bij typische Stier problemen zoals heesheid, keel-, amandel, of keelholteontsteking is het van groot belang om behoeften en daden in balans te brengen. Doordat de oren met de evenwichtsorganen bij dit teken horen, gaat het bij de stier ook om het persoonlijke evenwicht en het vermijden van duizeligheid

Natuur

Zaai en plant bij Stier-maan bomen, struiken,heggen of wortelgewassen. Dit is de periode bij uitstek voor het planten van langzaam groeiende duurzame gewassen. Wat je nu oogst, is een heel geschikte aanvulling op je voorraad. Het is ook een gunstige tijd om onderaards ongedierte te bestrijden.

Gezin

De Stier-maan is het juiste tijdstip om je gezin in de watten te leggen. Een goede tijd om gezamenlijk iets tot stand te brengen of op touw te zetten. Van groot belang in deze periode is lichamelijk contact. Het is tevens een geschikte tijd om de zelfstandigheid ten opzichte van leraren en opvoeders te vergroten, als men zich wil toeleggen op een studie. Tenslotte is de Stier-maan ook een uitgelezen tijdstip om zich bezig te houden met ideeën over vrouwelijkheid en moederrol.

Liefde

Je krijgt nu de bijzondere kans om saamhorigheid te bereiken, die in elk opzicht het samenleven verrijkt.

Thuis

Het is nu tijd om op te ruimen, voorraden aan te leggen, alles mooier te maken en te genieten. Het juiste tijdstip voor lichaamsverzorging, uitslapen, smakelijk en gezond eten en ontspannende massage.

  1. Goed voor presentatie
  2. Goed voor overnemen van bedrijven alsmede zakelijke transacties, helemaal bij volle maan in Stier!
  3. Bij tweedehands spullen brengen bij afnemende maan in stier meer op.
  4. Bij  wassende maan in Sier kun je het beste koopjes binnen halen
  5. Informatie : Joyce Hoen (Grotendeels eerder gepubliceerd door Santé,Maankalender ) en het boek “De kracht van de maan” geschreven door Sabine Heideweg