...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Blog

War Child

Go with your flow steunt War Child


De visie van War Child: een vreedzame toekomst voor alle oorlogskinderen
Miljoenen kinderen groeien op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, verlies en verwoesting. Kinderen die een oorlog meemaken kunnen zich niet op een normale manier ontwikkelen. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zowel tijdens als na gewapende conflicten moeten kinderen en jongeren in een veilige omgeving op een gezonde manier opgroeien en zich ontwikkelen. Als kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen, zijn zij in staat toekomstige conflicten te voorkomen of op te lossen. Deze nieuwe generatie vormt de hoeksteen van een vreedzame toekomst.o with your flow steunt

War Child

Amnesty International

Go with your flow steunt Amnesty International

Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty heeft 3 miljoen leden, donateurs en vaste begunstigers in meer dan 150 landen. Amnesty Nederland is met bijna 300.000 leden één van de grootste afdelingen.

Amnesty International

Alpe d'Huzes

Go with your flow steunt Alpe d'HuZes

Wat is Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2011 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. In 2010 werd een recordbedrag van meer dan 12 miljoen Euro opgehaald! In het zesde en daarmee het Alpe d'HuZes lustrumjaar 2011 werd dat enorme bedrag van 2010 verpulverd met 20.176.381,45 euro!

 

Alpe d'HuZes
Go with your flow steunt SOS kinderdorpen

SOS kinderdorpen

Go with your flow steunt SOS kinderdorpen

Iedereen vindt het fijn om af en toe iets liefs te horen. Dat iemand aan je denkt. Je een complimentje geeft. Een knuffel of een blijk van waardering om wie je bent. Om te voelen dat je ertoe doet. Dat is niet anders voor de SOS kinderen. Zij stonden er vroeger alleen voor en krijgen die aandacht en liefde nu volop van hun SOS moeder.
 

SOS kinderdorpen