...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Mijn eigen horoscoopboekje

 

Nu Sinterklaas en kerstaanbieding!

                                    

 

Mijn horoscoop

Het boek over je persoonlijkheid, je persoonlijke ontwikkeling, je sterke kanten, je dromen en idealen, je werk en hobby’s, je liefdesleven, vrienden en seksualiteit. 


Ieder boek is uniek, omdat jij uniek bent


Mijn Horoscoop gaat helemaal over jou. Het is een boek dat op maat gemaakt wordt, waarin je door de paginas bladerend steeds je naam zult tegenkomen. Het behandelt niet alleen je sterrenteken, maar je volledige horoscoop, dus ook je ascendant, je midhemel en de posities van de planeten. Dit betekent dat alle aspecten van je persoonlijkheid in hun veelzijdigheid aan de orde komen.

Jezelf beter leren kennen

Naast allerlei aspecten van je persoonlijkheid, worden in “Mijn Horoscoop” ook je sterke en minder sterke kanten behandeld. Het boek geeft je een beeld van je persoonlijke ontwikkeling en een verhelderend inzicht in je werksituatie of interessante informatie die je kan helpen bij je beroepskeuze . . . . en natuurlijk wordt er uitgebreid ingegaan op alle facetten van je liefdesleven, van partnerkeuze tot seksualiteit!

Door de zo specifieke benadering van de astrologie zul je aspecten van je zelf ontdekken die je niet eerder opgevallen zijn. Mijn Horoscoop geeft je een geheel nieuw beeld van je talenten en mogelijkheden wat je tot grote steun kan zijn bij je verdere ontwikkeling.

 

Mijn Verjaardagshoroscoop

Mijn Verjaardagshoroscoop is een spannend boek dat je inzicht kan geven in de tendensen van je komende levensjaar.
Het heeft niet de pretentie concrete voorspellingen te doen, immers niets staat van te voren vast. Je maakt altijd je eigen keuzes, waarmee je het lot in een bepaalde richting stuurt, maar het kan je aanwijzingen geven over wat er het komende levensjaar zou kunnen gebeuren, welke mogelijkheden zich aandienen en welke knelpunten er zijn.

Mijn “Verjaardagshoroscoop” kan je antwoorden geven op tal van vragen waar je op het ogenblik mee worstelt: Is dit het goede moment om dat te ondernemen waar je van droomt of kun je beter even wachten? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de liefde en wat de vooruitzichten voor je werk? Wat heeft het komend jaar je te bieden op financieel gebied?

Welke onderwerpen worden behandeld:

Onderwerpen die in de “Verjaardagshoroscoop” aan de orde komen zijn: Je relatie met de buitenwereld, je rol in de maatschappij, de ontwikkeling van je persoonlijkheid, je stemmingen en gevoelens, je geluk en succes, je mentale kracht en de onbewuste krachten waarmee je het komend levensjaar te maken krijgt.


Een horoscoop boek, helemaal over jouw kindje!

In “Mijn Horoscoop” wordt niet alleen het sterrenteken van je kindje behandeld, maar ook de ascendant, de positie van de maan en van de planeten op het moment van geboorte. Het is daardoor een zeer volledige bron van informatie waarin je alles over het karakter van je kind kunt lezen. Het zal deels een herkenning zijn, maar je zult ook over volkomen nieuwe aspecten lezen, zoals over de toekomstmogelijkheden en het gevoelsleven van je kind.

“Mijn Horoscoop” is mede door de vele speciaal ontworpen kleurenillustraties een bijzonder mooi vormgegeven boek. Deze geboortehoroscoop is dan ook een prachtig bezit waarin je uren met plezier over de vele aspekten van je kindje zult lezen.

Leer je kind beter kennen.
Een uniek boek, alleen over jullie kindje
Prachtig vormgegeven gebonden in stevige harde of slappe kaft 
 

Een volledig naslagwerk

Om de astrologie ook voor leken toegankelijk te maken, staat er een nuttige uitleg over astrologische begrippen en over de betekenis van een geboortehoroscoop in het boek. Bovendien wordt in het kort de oorsprong van de astrologie behandeld. Om het geheel in een breder perspectief te plaatsen wordt via de mythe die bij jouw sterrenbeeld hoort de relatie gelegd met de mythologie.

--------------------------------------------------------------------------------
 
Bestellen, zie de Geld Terug Garantie op de bestelpagina
     
Artikel Prijs   
    
"Mijn Horoscoop" (Softcover) vanaf  € 34,50
"Mijn Horoscoop" (Hardcover) vanaf € 44,50

Exclusief € 4,50 verzend- & verpakkingskosten voor het boek. 
"Mijn Horoscoop" (Als PDF, zonder omslag) vanaf € 9,50
 
PDF bestanden worden op woensdag klaargezet. Als je woensdag vóór 12:00 bestelt, kun je ze dezelfde dag nog downloaden. Je wordt via e-mail op de hoogte gesteld.

TNT Post bezorgt "Mijn Horoscoop" boeken binnen 3 weken. De boeken passen in de brievenbus.

 

Ik kan deze vorm van horoscoopboekjes van harte aanbevelen [ bestel hier ]

 

 

persoonlijke ontwikkeling

Maak van succes een permanente wijze van leven

Krachtige nieuwe technieken om jezelf tot succes te programmeren

klik hier om je e-book te downloaden

 

 

Boekentip

horoscoop


Laat me je het recept geven voor de beste pijnstiller ter wereld.
Je hebt geen doktersrecept nodig. Het is overal verkrijgbaar en het kost niets.
Het heeft geen gevaarlijke bijwerkingen. Het is het medicijn dat je lichaam nodig heeft wanneer het gestrest is. Water - het goedkoopste medicijn
Je bent niet ziek, je hebt dorst


Dit kan het belangrijkste boek zijn dat je ooit gelezen hebt...

Door: Fereydoon Batmanghelidj