...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Maanblog

Maan in teken Weegschaal

Als de Maan in Weegschaal staat  is het tijd om de schoonheid van het leven te waarderen. Het is een artistieke periode, maar ook een uitstekend moment om sociale contacten aan te gaan of een receptie te houden. Mensen zijn erg gericht op relaties als de Maan in Weegschaal staat, en samenwerking past het best bij deze periode (het leren geven en nemen).

 

Lees verder

Maan in teken Schorpioen

Als de Maan in Schorpioen staat is het het beste je even terug te trekken ut de wereld en onderzoek te doen, een diep psychologisch gesprek te hebben, of naar een astroloog te gaan voor inzicht:-)  Maan in Schorpioen dagen zijn geschikt voor zelfonderzoek en innerlijke veranderingen, voor diepe esoterische of psychologische studie, maar ook voor confrontaties die tot verandering kunnen leiden.

 

Lees verder

Maan in teken Boogschutter

Als de Maan in Boogschutter staat is de tijd heel geschikt om je inzichten te delen met anderen (zonder ze te overrompelen of te willen overtuigen). En het zijn geweldig goede dagen om met reizen, vakanties of het buitenland bezig te zijn, maar ook met filosofie, religie en studie. Mensen voelen zich over het algemeen vol enthousiasme en hoop tijdens de Maan in Boogschutter dagen, met de blik gericht op de toekomst.

 

Lees verder

Maan in teken Steenbok

Als de Maan in Steenbok loopt kan het een goed moment zijn je doelen eens te overwegen en je tijd wat beter te plannen. Het is een periode voor organiseren en voor management van je leven of je werk. Het is prima om alleen te zijn op zulke momenten en gewoon grondig en gedisciplineerd bezig te zijn.  Maak plannen en organiseer je tijd.

 

Lees verder

Maan in teken waterman

Als de Maan in Waterman loopt  is het leven borrelend en bruisend, enthousiast, open en vernieuwend. Het is een goed moment voor het doorvoeren van vernieuwingen. Je hebt makkelijker geniale invallen en kunt echt een trendsetter zijn. Mensen hebben over het algemeen meer belangstelling voor "alternatieve" zaken tijdens de Maan in Waterman periode dan op andere dagen.

 

Lees verder

Maan in teken Vissen

Als de Maan in  teken Vissen is  het tijd voor romantiek (illusie), meditatie of creatief-intuitieve bezigheden. De energie en atmosfeer is zodanig dat verbinding met het geheel makkelijker is, niet in de laatste plaats door een hogere relatieve luchtvochtigheid (regen) die atmosferische energie met elkaar verbindt.  De aarde voelt bijna doorlaatbaar aan, de hemel trouwens ook. 

 

Lees verder

 afspraak met astrologe ingrid pennings

 

 

De kracht van de maan

Sabine Heideweg

 

Over de energie van de maan en de invloed die zij uitoefent op de natuur,

onze gezondheid, financiën, liefde, familie en avontuur