...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Blog

Spirituele teksten op je muur

Muurteksten Woon/slaapkamer

zijn helemaal hip. Of je nu kiest voor een romantische tekst of een mooie afbeelding, je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn.

  •  
Lees verder

www.decoratiesenmeer.nl

Een nieuw zaakje erbij sinds sept 2012: astrologisch heb ik een vol derde huis dat betekent o.a. een handelshuis. Dit heb ik in het verleden veel gedaan en vond het weer leuk om iets naast mijn astrologie te gaan doen en dat is mijn webshop www.decoratiesenmeer.nl geworden.

 

Lees verder

De feng shui van de astrologie

Een spectaculaire nieuwe techniek van de richting van planeetlijnen in je huis, op de plattegrond van je woonplaats en zelfs over de wereld. Op zo'n planeetlijn doe je ervaringen op die ook daadwerkelijk bij de betekenis van de betreffende planeet horen. Planeetlijnen werken door in de manier waarop je je huis inricht; veranderingen daarin vinden vaak plaats in overeenstemming met de planeetlijnen. Deze techniek heet de astrologische feng shui .

De kinderen van de Dierenriem

 

lees meer over de beschrijving van de 12 dierenriemtekens speciaal geschreven voor de kinderen. Een soort gebruiksaanwijzing of handleiding om uw kindje beter te leren begrijpen.

 

 

Lees verder

Astrologisch consult via de telefoon

Astrologische advies kan via mijn nummer 0570-514046 (0,90 per minuut),  je kunt van te voren een afspraak hiervoor maken via contactpagina. 

 

Lees verder

Ontslagen?

Heb je genoeg van je huidige baan of word je ontslagen?

Biedt je werk je geen uitdaging meer, weet  je niet meer welke richting je moet denken/kijken?

Bel dan voor astrologisch advies en bekijk dan even waar je je op dit moment astrologisch bevindt.

Is het inderdaad tijd voor verandering? Bel:  0909-9000 999

 

Lees verder