...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Blog

www.decoratiesenmeer.nl

Een nieuw zaakje erbij sinds sept 2012: astrologisch heb ik een vol derde huis dat betekent o.a. een handelshuis. Dit heb ik in het verleden veel gedaan en vond het weer leuk om iets naast mijn astrologie te gaan doen en dat is mijn webshop www.decoratiesenmeer.nl geworden.

 

Lees verder

De feng shui van de astrologie

Een spectaculaire nieuwe techniek van de richting van planeetlijnen in je huis, op de plattegrond van je woonplaats en zelfs over de wereld. Op zo'n planeetlijn doe je ervaringen op die ook daadwerkelijk bij de betekenis van de betreffende planeet horen. Planeetlijnen werken door in de manier waarop je je huis inricht; veranderingen daarin vinden vaak plaats in overeenstemming met de planeetlijnen. Deze techniek heet de astrologische feng shui .

Astrologisch consult via de telefoon

Astrologische advies kan via mijn nummer 0570-514046 (0,90 per minuut),  je kunt van te voren een afspraak hiervoor maken via contactpagina. 

 

Lees verder

Ontslagen?

Heb je genoeg van je huidige baan of word je ontslagen?

Biedt je werk je geen uitdaging meer, weet  je niet meer welke richting je moet denken/kijken?

Bel dan voor astrologisch advies en bekijk dan even waar je je op dit moment astrologisch bevindt.

Is het inderdaad tijd voor verandering? Bel:  0909-9000 999

 

Lees verder

War Child

Go with your flow steunt War Child


De visie van War Child: een vreedzame toekomst voor alle oorlogskinderen
Miljoenen kinderen groeien op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, verlies en verwoesting. Kinderen die een oorlog meemaken kunnen zich niet op een normale manier ontwikkelen. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zowel tijdens als na gewapende conflicten moeten kinderen en jongeren in een veilige omgeving op een gezonde manier opgroeien en zich ontwikkelen. Als kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen, zijn zij in staat toekomstige conflicten te voorkomen of op te lossen. Deze nieuwe generatie vormt de hoeksteen van een vreedzame toekomst.o with your flow steunt

War Child

Amnesty International

Go with your flow steunt Amnesty International

Amnesty International is een onafhankelijke beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty heeft 3 miljoen leden, donateurs en vaste begunstigers in meer dan 150 landen. Amnesty Nederland is met bijna 300.000 leden één van de grootste afdelingen.

Amnesty International