...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Ervaringen van een Coaching traject

 Dankjewel voor je berichtje Ingrid! De belminuten zijn voorbij gevlogen! 😅

Ik wil je sowieso eerst bedanken voor dit telefonische coachingstraject! Voor jou is het misschien je werk, maar voor mij is het heel waardevol geweest! Je hebt me altijd zo goed geholpen! Wat ik heel fijn vind, is dat jij altijd zo goed te bereiken bent! Als ik even in een vervelende periode zat, hoefde ik je maar te appen en maakte jij altijd op korte termijn tijd voor me! Het is bizar dat alles wat je me vertelde, ook precies klopte!

Dus dankjewel daarvoor! 😚🙏🏼✨

Ik ga je zeker nog vaker bellen, want dit werkt voor mij zo prettig! Dus ga nadenken over vervolg! Fijn weekend!

P.s. en ook bedankt voor je geduld tijdens de vele lange gesprekken😉

W.