...
In gesprek of afwezig
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046
Momenteel in gesprek
0570 - 514 046
Direct advies en contact
0570 - 514 046

Persoonlijk
astrologisch consult

Als dit je eerste kennismaking is met een serieuze toepassing van astrologie zul je waarschijnlijk verbaasd en verrast zijn. Op het moment van je geboorte staan de planeten in een bepaalde stand en elke planeet geeft een bepaalde energie aan jou mee. Het vormt de unieke blauwdruk van je leven. Alles wordt bekeken vanuit jouw horoscooptekening en alleen op basis van deze blauwdruk van je leven doe ik uitspraken. Op een eigen en persoonlijke wijze help ik je je persoonlijke groei een impuls te geven. Je talenten en kwaliteiten komen aan bod, evenals je valkuilen en zwakke kanten. Ook geef ik aan waar voor jou een persoonlijke uitdaging ligt. Als je weet wat je natuurlijke aanleg is en als je hiernaar leert te leven, dan zullen de dingen je veel gemakkelijker afgaan.

Een astrologisch consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Vooraf heb ik je geboortehoroscoop uitgebreid bestudeerd om me een goed beeld te vormen. .Indien je dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dien je zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kun je dan in alle rust het consult beluisteren. Om een geboortehoroscoop te kunnen maken heb ik je geboortedatum, geboortetijdstip en geboorteplaats nodig.

Het honorarium voor een astrologisch consult bedraagt 125  euro.

 

Astrologische jaarprognose

Astrologen kunnen geen toekomst voorspellen. Astrologen kunnen hooguit een prognose meegeven of een richting en je mogelijkheden en kansen laten zien. Vragen als "Is het verstandig dat ik nu mijn huis te koop zet?" of "wanneer kan ik het beste beginnen met mijn eigen zaak?" of "Wanneer krijg ik kans op een vaste relatie?" kunnen astrologen goed beantwoorden. Wij kunnen je helpen de juiste richting in te slaan en de kansen mee te geven, maar of je het vervolgens ook daadwerkelijk gaat doen is helemaal aan jou. Je toekomst bepaal je zelf, die staat niet vast. Het is dus geen voorspelling, maar het geeft wel een indicatie van je "nieuwe jaar". Je krijgt meer inzicht in de gebeurtenissen en ervaringen die op je weg komen. Een jaarhoroscoop of solaar werkt vanaf je verjaardag tot je eerst volgende verjaardag. Een astrologisch consult voor een jaarprognose (solaar) duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Vooraf heb ik je horoscoop uitgebreid bestudeerd om me een beeld te vormen van de mogelijkheden. Indien je dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dien je zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kun je dan in alle rust het consult beluisteren.

Het honorarium voor een jaarprognose bedraagt  95 euro.

We kunnen de windrichting niet bepalen, maar we kunnen wel de zeilen bijzetten.

 

Combi consult: Een persoonlijk consult en een jaarprognose!

Twee in één, het gaat iets minder diep dan als je het apart zou doen, maar je hebt het wel beiden in één consult en je weet dan echt veel meer, dit wordt momenteel het meeste gedaan.

Het honorarium voor een combi counsult bedraagt 130 euro

 

Astrologisch consult via de telefoon

Astrologische advies kan via mijn nummer 0570-514046 (0,90 per minuut),  je kunt van te voren een afspraak hiervoor maken via contactpagina.  Voor voorbereiding consult vraag ik 20 euro extra. Heeft jouw consult geen 65 minuten tijd gekost, dan blijven de overige minuten gewoon staan en mag je deze altijd opmaken als ik beschikbaar ben. Wil je dit herhalen en dit zo blijven doen, vind ik dit prima, maar ik werk wel altijd met vaste bedragen/consulten 60 EURO. Wil je heel snel al  een consult en ik kan nog niet zien of  het geld beijgeschreven is dan  wil ik hiervan graag  altijd een bevestiging hebben, dus even bewijs van betalen graag door mailen (via knippen/plakken), dan kun je ook meteen een gesprek aanvragen.

 
* Vul bij het invullen van het contact formulier dus altijd je datum in wanneer je gesprek evt. zou willen en wat je   voorkeur is, voor die tijd betalen en met mijn zakelijk nummer te werken of gewoon via mijn 0909 nummer.
*  Geef tevens je geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats door.
 *  Geef ook door waar je graag antwoord op zou willen hebben, wat wil je weten en waar moet dus  het consult overgaan.
*   Bewijs van betalen van 60 EURO of  80 EURO een cosult met voorbereiding (niet nodig natuurlijk bij mijn 0909 nummer).
 

Overmaken van 54 of 74 (incl. voorbereiden) EURO kan op                                                                                             
rekeningnummer    NL38 INGB 0004 3080 76                                                                                                                    
t.n.v  Go with your flow te Deventer                                                                                                       
Omschrijving consult en de datum (Dit kan dus pas als je de bevestiging van mij via mail hebt gekregen wanneer we het consult gaan doen)
 

Voor mensen in België IBAN nummer : NL38INGB0004308076

                                                            BIC INGBNL2A

 

Voor een consult aanvraag kunt u dit formulier invullen: Eerst even kopieren en dan plakken in uw mail en dan invullen maar zo vergeet u niets.

Telefonisch Coaching traject, goedkoper en fijner!

Soms kun je niet alles in een uur bespreken en kan een coachingstraject je beter op weg helpen. Vooral als je in een wat lastige periode van je leven zit en iets meer structuur wilt, iets meer duidelijkheid, zekerheid. Of je heb behoefte aan een goed gesprek en zit met je met veel vragen'zoals bijvoorbeeld ‘Waarom overkomt mij dit?’ en 'Wanneer word het beter? Of je vindt het prettig om bijvoorbeeld maandelijks even samen via astrologie verder te kijken. We bespreken (als je dat wilt, anders slaan we het verleden over) de maanden (soms jaren)  of dagen die geweest zijn en waarom iets is gebeurd en wat je ongeveer kunt verwachten in de komende maand  (weken/dagen) en dergelijke.

Mijn coachingstraject bestaat uit ongeveer 10 telefonische consulten van een uur.
Al mijn consulten gaan met de begeleiding van astrologie.
Je hoeft geen 65 minuten te bellen, daarom staat er ongeveer 10 consulten.
Dit traject bestaat uit ongeveer 10x 65 minuten.
Je mag zelf weten hoe vaak je belt en hoe lang, met een max van 2 uur per consult.
Jij bepaalt wanneer en hoelang, ik houd zelf de minuten bij, die je na het traject keurig toegezonden krijgt.
Je kunt mij altijd bellen wanneer je mij online ziet.
Ook al is het maar 10 minuten. Het word met minuten bijgehouden, met een maximum van 4 keer bellen per week en het is 10 maanden geldig.
Normaal kost een consult €60 en zouden 10 consulten je dus in totaal €600 kosten. Het coachingstraject bied ik je aan voor  €550
Jouw voordeel: €50 
 
Mijn rekeningnummer: NL38 INGB 0004 3080 76
t.n.v Go with your flow te Deventer.  Onder vermelding van je naam en coachingtraject
Het is mogelijk om in maximaal 4 termijnen te betalen. Zodra je alles hebt betaald ontvang je een factuur.

 

Gratis astrologisch advies 

Wil je gratis meer weten over je eigen sterrenbeeld
of iets meer weten over je eventuele 'nieuwe' partner kies dan één van deze linken hieronder:

Wil je meer weten over je eigen sterrenbeeld?     
Partnertest     
Partnerhoroscoop in matrix vorm     

Partnerhoroscoop     
Astrologische matrix partnerhoroscoop     
Favoriete sterrenbeeld

 

 

 

afspraak met astrologe Ingrid pennings

Boekentip

Leef in het hier en en nu, begraaf je niet in het verleden en verlies je niet in de toekomst.

Citaat uit het boek
de kracht van het NU

Door Eckhart Tolle