...
Momenteel afwezig
0909 - 9000 999 (€ 0,80 /min)
Direct advies en contact
0909 - 9000 999 (€ 0,80 /min)
Momenteel in gesprek
0909 - 9000 999 (€ 0,80 /min)
Momenteel in gesprek
0909 - 9000 999 (€ 0,80 /min)

Persoonlijk
astrologisch consult

Als dit je eerste kennismaking is met een serieuze toepassing van astrologie zul je waarschijnlijk verbaasd en verrast zijn. Op het moment van je geboorte staan de planeten in een bepaalde stand en elke planeet geeft een bepaalde energie aan jou mee. Het vormt de unieke blauwdruk van je leven. Alles wordt bekeken vanuit jouw horoscooptekening en alleen op basis van deze blauwdruk van je leven doe ik uitspraken. Op een eigen en persoonlijke wijze help ik je je persoonlijke groei een impuls te geven. Je talenten en kwaliteiten komen aan bod, evenals je valkuilen en zwakke kanten. Ook geef ik aan waar voor jou een persoonlijke uitdaging ligt. Als je weet wat je natuurlijke aanleg is en als je hiernaar leert te leven, dan zullen de dingen je veel gemakkelijker afgaan.

Een astrologisch consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Vooraf heb ik je geboortehoroscoop uitgebreid bestudeerd om me een goed beeld te vormen. .Indien je dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dien je zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kun je dan in alle rust het consult beluisteren. Om een geboortehoroscoop te kunnen maken heb ik je geboortedatum, geboortetijdstip en geboorteplaats nodig.

Het honorarium voor een astrologisch consult bedraagt†125 †euro.

Astrologische jaarprognose

Astrologen kunnen geen toekomst voorspellen. Astrologen kunnen hooguit een prognose meegeven of een richting en je mogelijkheden en kansen laten zien. Vragen als "Is het verstandig dat ik nu mijn huis te koop zet?" of "wanneer kan ik het beste beginnen met mijn eigen zaak?" of "Wanneer krijg ik kans op een vaste relatie?" kunnen astrologen goed beantwoorden. Wij kunnen je helpen de juiste richting in te slaan en de kansen mee te geven, maar of je het vervolgens ook daadwerkelijk gaat doen is helemaal aan jou. Je toekomst bepaal je zelf, die staat niet vast. Het is dus geen voorspelling, maar het geeft wel een indicatie van je "nieuwe jaar". Je krijgt meer inzicht in de gebeurtenissen en ervaringen die op je weg komen. Een jaarhoroscoop of solaar werkt vanaf je verjaardag tot je eerst volgende verjaardag. Een astrologisch consult voor een jaarprognose (solaar) duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Vooraf heb ik je horoscoop uitgebreid bestudeerd om me een beeld te vormen van de mogelijkheden. Indien je dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dien je zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kun je dan in alle rust het consult beluisteren.

Het honorarium voor een jaarprognose bedraagt †95euro.

We kunnen de windrichting niet bepalen, maar we kunnen wel de zeilen bijzetten.

Combi consult: Een persoonlijk consult en een jaarprognose!

Twee in ťťn, het gaat iets minder diep dan als je het apart zou doen, maar je hebt het wel beiden in ťťn consult en je weet dan echt veel meer, dit wordt momenteel het meeste gedaan.

Het honorarium voor een combi counsult bedraagt 130 euro

Astrologisch consult via de telefoon

Astrologische advies kan via mijn nummer 0909-9000 999 (0,90 per minuut),je kunt van te voren een afspraak hiervoor maken via contactpagina. Heb je je 0909 geblokkeerd en wil je toch graag advies via de telefoon, dan kan dit natuurlijk ook via een ander nummer…†Mijn zakelijke nummer wordt doorgegeven na het overmaken van 54 EURO, dit is goed voor 60 minuten, daarna gaan we over op 0,90 per minuut mocht het gesprek langer duren (dit kan later worden overgemaakt).†Door een afspraak te maken voor een consult zowel voor de 0909 nummer als het gewone nummer, kan ik de situatie eerst even rustig bekijken. Voor voorbereiding consult vraag ik 20 euro extra. Heeft jouw consult geen 60 minuten tijd gekost, dan blijven de overige minuten gewoon staan en mag je deze altijd opmaken als ik beschikbaar ben. Wil je dit herhalen en dit zo blijven doen, vind ik dit prima, maar ik werk wel altijd vanaf 54 EURO. Wil je heel snel al† een consult en ik kan nog niet zien of† het geld beijgeschreven is dan† wil ik hiervan graag† altijd een bevestiging hebben, dus even bewijs van betalen graag door mailen (via knippen/plakken), dan kun je ook meteen een gesprek aanvragen.

* Vul bij het invullen van het contact formulier dus altijd je datum in wanneer je gesprek evt. zou willen en wat je†† voorkeur is, voor die tijd betalen en met mijn zakelijk nummer te werken of†gewoon via mijn 0909 nummer.
*† Geef tevens je geboortedatum, geboortetijd, geboorteplaats door.
†*† Geef ook door waar je graag antwoord op zou willen hebben, wat wil je weten en waar moet dus† het consult overgaan.
*†† Bewijs van betalen van 54 EURO of† 74 EURO een cosult met voorbereiding (niet nodig natuurlijk bij mijn 0909 nummer).

Overmaken van 54 of 74 (incl. voorbereiden) EURO kan op††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† †
rekeningnummer†††††††NL38 INGB 0004 3080 76††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††
t.n.v† Go with your flow te Deventer††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† †
Omschrijving consult en de datum (Dit kan dus pas als je de bevestiging van mij via mail hebt gekregen wanneer we het consult gaan doen)

Voor mensen in BelgiŽ IBAN nummer : NL38INGB0004308076

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† BIC INGBNL2A

Voor een consult aanvraag kunt u dit formulier invullen: Eerst even kopieren en dan plakken in uw mail en dan invullen maar zo vergeet u niets.

Astrologisch cadeaubon

U wilt een keer een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een astrologisch counsult.

U kunt het geven via een digitale cadeaubon.†U bepaalt zelf hoe deze cadeaubon er uit komt te zien.

Gratis astrologisch advies†

Wil je gratis meer weten over je eigen sterrenbeeld
of iets meer weten†over je eventuele 'nieuwe' partner kies dan ťťn van†deze linken hieronder:

Wil je meer weten over je eigen sterrenbeeld?†††††
Partnertest†††††
Partnerhoroscoop in matrix vorm†††††

Partnerhoroscoop††††
Astrologische matrix partnerhoroscoop†††††
Favoriete sterrenbeeld

afspraak met astrologe Ingrid pennings

Boekentip

Leef in het hier en en nu, begraaf je niet in het verleden en verlies je niet in de toekomst.

Citaat uit het boek
de kracht van het NU

Door Eckhart Tolle